Cliënt vertelt

Cliënten vertellen over CompassCare 

Een aantal cliënten schreven een stukje over hun ervaringen bij CompassCare.

“Na mijn scheiding had ik het moeilijk. De website van CompassCare bracht me in contact met Esma. Nu deel ik de zorgen voor mijn dochters met mijn ex. Ook heb ik sinds kort een eigen inkomen. Ik heb mijn leven weer op de rit.”

 Sukran, 45 jaar

“Ik heb twee puberende kinderen en een depressieve man. Na mijn werk zag ik er tegenop om naar huis te gaan. Ik ben doorverwezen door mijn huisarts. Gelukkig hielp CompassCare mij. Ik kreeg meer grip op mijn leven. Nu wordt het tijd voor leuke dingen.”

Linda, 41 jaar

”Esma, ik wil je iets bekennen. In de tijden dat ik me slecht voelde en niemand vertrouwde, zocht ik een oplossing. Ik was aan het surfen op internet en kwam jouw interview in een vrouwen dagblad tegen. Ik heb aandachtig de interview gelezen. Ik dacht, ’’ ik zal een keer gaan om het uit te proberen als het mij niet bevalt dan stop ik er mee’’. Maar je discipline en je vertrouwen en vooral aandachtig luisteren zorgde ervoor dat ik door ging met de therapie. Ik wil je hiervoor bedanken”.

Seyma,19 jaar

Ik kwam naar de seminar met een bepaalde nieuwsgierigheid naar hoe ik kan omgaan met mijn puberende dochter. Het heeft mij bewust gemaakt in mijn eigen handelingen. Ik probeer nu eerst te luisteren. Dankje wel!

Feride, 35 jaar

 

Voor de online consult met Esma, wist ik niet wat ik moest doen. Mijn zoon vraagt negatief aandacht en ik weet wist niet hoe ik hiermee moest omgaan. Er waren dingen waar ik tegen aanliep. Esma heeft het duidelijk aangegeven wat de factoren kunnen zijn en waar ik op moest opletten. Voor mij was het helder en ik was opgelucht. Ik ben bewuster geworden. Voor Esma had ik een negatieve ervaring met een hulpverlener. Nadat ik Esma heb leren kennen heb ik vertrouwen gekregen. 

Aynur, 29 jaar 

 

 clienten